L'Eurolliga Taronja es vorà en exclusiva per DAZN

29/07/2019

Valencia Basket torna a la Turkish Airlines Euroleague per a l'edició més llarga i més competida de la història. I els seus partits es podran seguir en directe al nostre país, en exclusiva i amb comentaris en espanyol, a través de la plataforma de streaming en directe o a la carta DAZN.

 

L'Eurolliga i DAZN van aconseguir el mes de novembre passat un acord perquè este servei de streaming es quedara amb els drets per a la difusió a Espanya dels partits de la Turkish Airlines Euroleague i de la 7DAYS Eurocup a partir de la pròxima temporada i fins al curs 2022-23. Els clients de DAZN al nostre país podran disfrutar no només dels partits dels equips espanyols en estes competicions, sinó que podran vore tots els partits que es disputen cada jornada en l'Eurolliga i en l'Eurocup amb comentaris en espanyol. A més de la resta de continguts dels quals disposa la plataforma com a Moto GP, la Premier League o la FA Cup.

 

Tota la informació per a contractar este servei, així com els passos a donar per a gaudir d'un mes gratis i del preu especial de llançament (s'incrementa a partir de l'1 d'agost), es poden trobar en la pàgina web oficial de DAZN.


TAGS: