Raquel Carrera i Rubén Burgos arranquen l'Eurobasket U20F

02/08/2019

L'Eurobasket sub-20 femení de República Checha comença demà amb molta presència taronja. La nova incorporació d'este estiu del València Basket per a la primera plantilla femenina Raquel Carrera forma part de les 12 jugadores convocades per la selecció espanyola. L'entrenador Rubén Burgos també estarà present com a membre del cos tècnic que encapçala Eric Suris.

 

La jugadora de 17 anys, que estarà cedida la pròxima campanya en el RPK Araski, comença demà junt amb Rubén Burgos el camí cap a l'or amb la fase de grups que comptarà amb tres partits. Espanya està enquadrada en el grup A junt amb Portugal, Sèrbia i Letònia.

 

La selecció debutarà demà dissabte davant del nostre veí Portugal, a les 13:30h. El diumenge ho farà mitja hora abans, a les 13:00h front Sèrbia. El dilluns Carrera i Burgos tancaran la fase de grups mesurant-se a les 18:00h contra Letònia.

 

Les rondes arrancaran el dimecres 7 d'agost amb la disputa dels octaus de final. Els quarts seran un dia després, el dijous 8 d'agost. Les semifinals i la final se celebraran en dies també consecutius durant el cap de setmana, el dissabte 10 i diumenge 11 d'agost.


TAGS: