Marinkovic: “Quan va arribar l'oferta del Valencia Basket no ho vaig dubtar”

14/08/2019

L'escorta serbi Vanja Marinkovic ha tornat este matí a València després de confirmar el seu fitxatge amb l'equip taronja el passat 3 de juliol i ho fa carregat d'il·lusió per començar la pretemporada: “Estic super emocionat per vindre a València, este és un gran club. És la primera vegada que isc de Sèrbia i ho faig per a jugar en un gran club, en un gran escenari com suposa jugar l'Eurolliga i la Liga Endesa. És un gran repte i no puc esperar a començar”.

 

Vanja, que casualment va coincidir en l'avió amb el seu company Mike Tobey, no ha dubtat a assenyalar que “el nostre objectiu com a equip ha de ser guanyar tots els partits que puguem en la Turkish Airlines Euroleague i vore fins a on podem arribar. I acabar en les posicions més altes en la Liga Endesa. A nivell personal el meu objectiu és continuar desenvolupant el meu joc pas a pas i ja vorem el que passa”.

 

Marinkovic reconeix que “quan va arribar l'oferta de Valencia Basket no vaig dubtar a acceptar-la. És un Club gran, amb molta història. I alguns jugadors serbis que havien jugat ací abans em van dir que este és un bon pas en la meua carrera per a anar cap amunt”.


TAGS: