Julia Reisingerova completa el seu fitxatge amb el València Basket

16/08/2019

La jugadora txeca Julia Reisingerova (1.94, Praga, 17/04/1998, 21 anys) ha superat en el dia de hui la revisió mèdica realitzada en l'Hospital IMED València per a convertir-se en jugadora taronja per a la pròxima temporada.

 

La pívot coneix molt bé la competició espanyola en què ha disputat les dos últimes temporades. La passada campanya amb Spar Citylift Girona es va proclamar campiona de la Lliga Femenina, sent a més MVP de la final amb 9.1 punts i 9.6 de valoració de mitja. Va disputar l'Eurocup, competició en què ara s'estrena València Basket, i també va ser drafteada per la WNBA en el lloc 35 per Los Angeles Sparks.

 

Julia Reisingerova: “Crec que podem fer algo gran juntes”

 

La interior va reconéixer després de passar de manera satisfactòria les proves mèdiques que “estic molt emocionada. He estat esperant que arribe tot l'estiu. Tinc moltes ganes de començar, disfrutar de quelcom nou, tindre una nova aventura”.

 

Reisingerova es mostra amb fam: “Tinc ganes perquè no he pogut entrenar molt a causa del meu genoll, estic ara en l'última fase de la meua recuperació i vull poder ja començar a fer entrenaments més durs. Necessite tornar més forta. M'abellix posar-me amb això i conéixer les meues companyes d'equip”.

 

La txeca afig que “crec que podem fer  algo gran juntes” i té ganes de “mostrar a l'afició” el que pot aportar: “Novetat i joventut. Sempre estic oberta a tot i eixa perspectiva de ser nova crec que és el millor que puc oferir”.


TAGS: