Quino Colom entra en la llista definitiva d'Espanya per a la Copa del Món

21/08/2019

El base de Valencia Basket Quino Colom jugarà la Copa del Món de la Xina 2019 amb la Selecció Espanyola després que el seleccionador nacional haja fet públics hui els últims dos descarts. Colom és el segon taronja confirmat per a la cita que començarà el dissabte 31 d'agost, després d’un Maurice Ndour que capitanejarà a l'equip nacional del Senegal. L'ala-pivot Louis Labeyrie (França) i el pivot Bojan Dubljevic (Montenegro) seguixen concentrats amb les seues seleccions, però de moment no s'han oferit els dotze definitius en cap dels dos casos.

 

El grup que Espanya presentarà en el Mundial el formen Ricky Rubio, Quino Colom, Sergio Llull, Pau Ribas, Rudy Fernández, Xavi Rabaseda, Javi Beirán, Juancho Hernangómez, Víctor Claver, Pierre Oriola, Marc Gasol i Willy Hernangómez.

 

Nové taronja en tornejos amb Espanya

Quino unirà el seu nom al dels altres huit jugadors que van participar en un torneig oficial de seleccions amb Espanya formant part de la plantilla del Valencia Basket. Després del pioner Nacho Rodilla (Mundial 98, Eurobasket 99), van vindre JA Paraíso (Mundial 02), Óscar Yebra (JJOO 04), Víctor Claver (Eurobasket 09, Mundial 10, Eurobasket 11), Pablo Aguilar (Eurobasket 13), Fernando San Emeterio (Eurobasket 15, Eurobasket 17), Guillem Vives (Eurobasket 15, Eurobasket 17) i Joan Sastre (Eurobasket 17).


TAGS: