A la venda les entrades per als partits de la pretemporada masculina a Castelló, Alacant i Albacete

27/08/2019

Els tres primers partits de la pretemporada masculina, començant este divendres a Castelló, ja tenen les entrades a la venda perquè els aficionats del Club que ho desitgen puguen planificar-se els seus viatges per a seguir la pretemporada del primer equip.

 

Este divendres a les 20.45 hores, debut a Castelló

Com ja és tradició cada estiu, Valencia Basket visitarà la pista del Ciutat de Castelló per a mesurar-se al TAU Castelló de la LEB Or. Un partit per al qual els interessats podran comprar entrades per 10 euros en les taquilles del propi pavelló des de les 19.45 hores.

 

Duel Eurolliga a Alacant davant ASVEL

El duel internacional de pretemporada arribarà la setmana que ve, el dissabte 7 de setembre a Alacant davant l'equip francés del ASVEL, on ha recalat l'ex taronja Antoine Diot. El duel serà a les 18.30 hores i l'entrada per al mateix servirà per a vore el duel que a continuació jugarà l'amfitrió HLA Alacant davant UCAM Murcia. Amb l'ex taronja, amb Pedro Llompart en els locals i amb un altre equip ACB com el murcià enfront.

 

Les entrades per a esta jornada de dissabte aniran des dels 25 euros en les localitats no numerades fins als 35 en les localitats numerades, amb entrada gratuïta als menors de 3 anys i amb descompte del 50% de 3 a 18 anys. Les entrades poden comprar-se o reservar-se enviant un correu electrònic a la direcció abonos@fundacionlucentum.com.

 

I rumb a la Fira d'Albacete davant UCAM Múrcia

Un altre de les clàssiques destinacions de pretemporada i un altre dels clàssics rivals de pretemporada arribarà el dijous 12 de setembre a les 21 hores emmarcat en la tradicional Fira d'Albacete.

 

De nou, el partit estarà emmarcat en una doble jornada que inaugurarà el duel local davant el Real Murcia a les 18 hores. Les entrades per a tota la jornada poden aconseguir-se al preu anticipat de 15 euros o en taquilla a 18 euros amb entrades reduïdes per a menors de 18 anys.


TAGS: