La primera plantilla masculina de Valencia Basket visita Bodegas El Villar

28/08/2019

La plantilla i el cos tècnic del primer equip masculí de Valencia Basket han canviat esta vesprada la seua rutina habitual per a viatjar fins a Villar del Arzobispo i conéixer les instal·lacions de Bodegas El Villar. Una visita que ha culminat amb un menjar de germanor per a celebrar la renovació de l'acord de patrocini del nostre Club amb esta cooperativa agrícola productora i exportadora de vins D.O.P València i oli. Una vinculació que va començar en 2016 amb l'elaboració del vi commemoratiu del 30 aniversari del Club i que s'estendrà com a mínim fins al final de la temporada 2019/20.

 

Després de la finalització de l'entrenament matinal, l'expedició encapçalada pel president Vicente Solá, el conseller delegat Paco Raga i el director esportiu Chechu Mulero, ha arribat prop de les dos del migdia a El Villar, on han sigut rebuts pel seu president, Félix López. Després de baixar als cellers, el president i el conseller delegat taronja, acompanyats per l'entrenador Jaume Ponsarnau i el base Sam Van Rossom, han escenificat la renovació d'este acord entregant una camiseta commemorativa al president de Bodegas El Villar.

 

El grup taronja ha pogut conéixer les interioritats del celler i seguir de primera mà el procés de producció dels vins, així com el seu embotellat i etiquetatge. Fins i tot els jugadors i tècnics han pogut estampar la seua signatura en algunes de les barriques en les quals envelleixen els caldos d'esta cooperativa. I just abans d'asseure's a la taula, una foto de grup com a record d'una agradable visita que va trencar la rutina d'estos primers dies de la pretemporada.


TAGS: