Meiya Tirera: “Serà una temporada divertida per a nosaltres”

29/08/2019

La pívot de Mali, segona màxima anotadora històrica del club, ha tornat a terres valencianes després de prolongar un poc més les seues vacacions per la disputa de l'Afrobasket. Meiya haurà de superar les revisions que van completar les seues companyes en la volta al treball, i dilluns que ve l'equip estarà al complet per a continuar amb els entrenaments de cara al primer partit amistós que es disputarà a Vitòria enfront del Tarbes francés el pròxim 09 de setembre.

 

La jugadora està contenta amb el resultat aconseguit amb la seua selecció en el torneig. “Les meues sensacions van ser bones perquè el meu equip era un equip jove, no és el mateix equip que podíem tindre per exemple fa 2 anys, així que estic molt feliç per la medalla i vull donar les gràcies a tots en Mali, a totes les jugadores, que van fer un gran treball” comentava.

 

Tirera tenia ganes de tornar a València, i començar a afrontar una temporada il·lusionant. “Per supost, València és ma casa així que estic molt feliç d'estar ací i afrontar la nova temporada, en la que donarem el millor que tenim i espere que ho fem millor que la pasada” deia. En eixe sentit, la pívot destacava el paper que poden tindre les noves incorporacions. “La temporada passada va ser diferent, esta tenim les noves jugadores que estan fent un gran treball: Queralt, Julia, Romero... així que crec que anirà bé” explicava.

 

Finalment, la de Mali comentava la il·lusió que hi ha per debutar a Europa. “És la meua primera vegada, però crec que tenim experiència per a això així que pense que serà divertit per a nosaltres” concloïa.


TAGS: