Brock Motum en Sastreria Jajoan: “Puc fer un poc de tot per a ajudar l'equip a guanyar”

29/08/2019

L'ala-pivot australià Brock Motum (2.08m, Sunnybank (Brisbane), 16/10/1990, 28 anys) ha sigut presentat com a jugador del Valencia Basket este matí en l'establiment que Sastrería Jajoan té en el número 29 del Carrer Joaquín Costa de València.

 

El nou interior taronja arriba procedent del Anadolu Efes turc, equip en el qual va jugar les dues últimes temporades i amb el qual la campanya 2018-19 va ser subcampió de la Turkish Airlines Euroleague i campió de la Lliga turca. Els seus números de la pasada campanya van ser de 6,5 punts amb un 44% en triples en la màxima competició continental i de 17,4 punts amb un 42% en triples i 5,5 rebots per a 16,9 de valoració en la lliga nacional de Turquia.

 

Pedro Berdonces, soci de Sastrería Jajoan, ha exercit d'amfitrió en un acte en el qual el nou jugador taronja ha estat acompanyat pel president Vicente Solá en representació del Valencia Basket.

 

Ha sigut el propi Pedro Berdonces el que ha obert el torn d'intervencions assenyalant que “és un orgull per a nosaltres poder renovar el patrocini amb Valencia Basket per a la temporada 2019-20 i seguir amb ells per segon any consecutiu. A més, en un any tan important per a l'equip, volem donar suport més encara patrocinant dos partits, un de Liga Endesa i un altre de la Turkish Airlines Euroleague”.

 

El president taronja Vicente Solá ha obert la seua intervenció per a “agrair a tot l'equip de Sastrería Jajoan el suport que ens brinden” i anunciar “la renovació d'este acord de col·laboració, pel qual Sastreria Jajoan es manté com a proveïdor oficial de tratges del Valencia Basket per a la temporada 2019-20”.

 

Per a escenificar l'ampliació d'este compromís, Solá li ha fet entrega a Pedro Berdonces d'una camiseta oficial amb el nom d'esta empresa i el text 2018-20 en referència a la durada del satisfactori compromís entre les dues parts.

 

Posteriorment, Solá s'ha referit al nou jugador taronja per a, després de posar en valor la importància de la seua experiència prèvia en l'Eurolliga, ressaltar que “amb una temporada que esperem que supere àmpliament els 70 partits, l'arribada de Motum ens dota d'un tipus de jugador del qual no disposàvem la passada campanya i que amplia les opcions disponibles en el nostre joc interior. I ho fem incorporant a un excel·lent jugador, que a la seua contrastada capacitat per a anotar des de fora afig una energia especial en totes les accions que realitza en els dos costats de la pista. Estem segurs que totes eixes virtuts li convertiran en una peça fonamental en l'engranatge de la maquinària del Valencia Basket”.

 

Posteriorment, en les seues primeres paraules com a jugador taronja, Brock Motum ha assenyalat que “sé que este Club ha tingut en el passat un gran èxit en l'Eurocup, té una gran tradició de bàsquet i està al més alt nivell. Espere poder ajudar l'equip a ser tot el competitiu que puguem amb la meua experiència en l'Eurolliga i amb les meues qualitats individuals. I aconseguir els objectius més alts en esta temporada en la Liga Endesa i l'Eurolliga”.

 

Preguntat pel que pot aportar a l'equip, Motum contestava que “porte quatre temporades seguides jugant en l'Eurolliga i crec que he contribuït de forma significativa en tots ells. Puc ajudar en atac, en defensa, en el rebot. Crec que puc fer un poc de tot. Però al final, el més important és que l'equip tinga èxit i això és l'única cosa que valore”


TAGS: