Valencia Basket coneixerà demà el seu rival en la Supercopa Endesa Madrid 2019

01/09/2019

Valencia Basket coneixerà el seu rival en la Supercopa Endesa 2019 que es disputarà a Madrid els dies 21 i 22 de setembre després del sorteig que tindrà lloc demà dilluns 2 de setembre des de les 10:00h a la Sala Truss del WiZink Center.

 

Els possibles rivals de l'equip taronja són el Real Madrid (campió de la Lliga Endesa) o el Barça (campió de la Copa del Rei), que exerciran de caps de sèrie en el sorteig. El quart participant del torneig és el Montakit Fuenlabrada, que participa en condició d'amfitrió.

 

El sorteig comptarà amb la presència d'Ignacio Aguado i Roberto Núñez, Vicepresident de Govern i Conseller d'Esports, Transparència i Portaveu del Govern de la Comunitat de Madrid i Viceconseller d'Esports de la Comunitat de Madrid –respectivament-, José Bogas, Conseller Delegat d'Endesa, i Antonio Martín, President de l'ACB.

 

Així mateix, també participaran en l'acte els entrenadors dels quatre equips de la Supercopa Endesa: Pablo Laso (Real Madrid), Svetislav Pesic (Barça), Jaume Ponsarnau (Valencia Basket Club) i Jota Cuspinera (Montakit Fuenlabrada) valoraran els aparellaments i actualitat de l'esdeveniment.

 

El sorteig, que serà conduït per la periodista Carol García (Movistar+), s'emetrà en directe a través del canal de Youtube de l'ACB.

 

Horaris Supercopa Endesa

El primer títol de la temporada donarà començament en el WiZink Center el dissabte 21 de setembre amb la disputa de les dos semifinals. La primera d'elles tindrà lloc a les 18.30 i, a continuació, la segona, a les 21.00.

 

La jornada del diumenge arrancarà a les 18.00 amb la celebració del Concurs de Triples El Corte Inglés. Immediatament després, a les 19.00, es disputarà la gran final, que coronarà al primer gran triomfador de la temporada 2019-20.

 


TAGS: