Reisingerová: “Estic molt feliç de tindre esta oportunitat”

02/09/2019

La pívot txeca Julia Reisingerová (1.94m, Praga, 17/04/1998, 21 anys) ha sigut presentada oficialment com nova jugadora taronja en l'establiment que B the travel brand té en el número 38 del carrer La Paz. La nova jugadora ha sigut acompanyada en l'acte pel president de Valencia Basket, Vicente Solá, a més de Ricardo Franquelo, Cap de Zona de Levante Norte de B the travel Brand.

 

Després de dominar la Lliga del seu país, la jugadora, que arriba fa dos temporades a la Lliga DIA i ja en la seua primera participació, amitjana més de 9 punts amb Snatt’s Femení Sant Adrià, va continuar creixent de la mà del campió, Spar Citylift Girona, amb 9.1 punts i 9.6 de valoració, sent MVP de la final de la competició i disputant l'Eurocup. Reisingerova a més, va ser drafteada per la WNBA en el lloc 35 del draft, per Los Angeles Sparks.

 

Ricardo Franquelo ha sigut el primer a donar-li la benvinguda. “Per a nosaltres és un orgull ser patrocinadors de Valencia Basket, que continua donant passos per a créixer cap a l'excel·lència, com passa amb el seu equip femení. B the travel brand està compromés amb la dona com a part activa i fonamental de l'esport a Espanya. En esta línia és un honor rebre Julia, que amb tan sols 21 anys ja va ser MVP de la final de la Lliga Dia” explicava.

 

Després va arribar el torn de Vicente Solà, que va agrair a B the travel brand l'esforç i compromís amb el club, tant en les últimes temporades com a l'hora de cedir les seues instal·lacions per a albergar l'esdeveniment. També li va donar la benvinguda a la protagonista. “Que una campiona i MVP com Julia aposte per nosaltres és tot un orgull. Jugadores com ella seran, no sols una gran aportació a la nostra plantilla, sinó també un espill en què mirar-se per als xiquets i xiquetes de la nostra Alqueria del Basket. Espere que estigues tan il·lusionada amb la teua arribada com nosaltres de poder comptar amb tu en esta segona aventura en la Lliga Dia. Estic convençut de que el teu treball, esforç, humilitat i experiència en la Lliga faran que molt prompte tingues un lloc en el cor dels nostres aficionats” pronosticava.

 

I finalment va arribar el moment d'escoltar a Julia Reisingerová. La jugadora es va mostrar molt contenta per la seua arribada. “Estic molt feliç de que açò siga possible, de veure-vos a tots ací, de tindre esta oportunitat i que tot el món em parle bonic i em reba amb el cor obert. Espere que tinguem una gran temporada, tenim noves jugadores, coses noves que no teníem i crec que això ens ajudarà a fer un millor projecte i bonic per a tots. Tot el món en el club està esforçant-se molt en que tot funcione així que crec que no serà difícil per a nosaltres donar el millor que tinguem cada cap de setmana. Vull donar les gràcies a tots per l'oportunitat i tant de bo conseguim el que necesitem i disfrutem tots junts d’una gran temporada” concloïa.


TAGS: