Viatja amb València Basket a la Supercopa Endesa de Madrid

04/09/2019

València Basket organitza viatge per a la seua afició de cara a la Supercopa Endesa que es disputarà en la ciutat de Madrid en els dies 21 i 22 de setembre. Fins a dos opcions a disposició dels aficionats, un pack amb viatge en bus amb trasllats, nit d'hotel i abonament per al cap de setmana i una segona opció per a viatjar el dissabte 21 en bus, anada i tornada amb entrada tornant després del segon partit de semifinals el mateix dissabte.

 

València Basket disputarà la primera semifinal el dissabte 21 a les 18.30 davant del FC Barcelona, mentres que el Real Madrid jugarà davant de Montakit Fuenlabrada la segona semifinal a les 21 hores del mateix dissabte. El diumenge 22 es disputarà la final a les 19 hores.

 

Opció 1: Bus + Trasllats + Hotel 4**** + Abonament = 115 euros

València Basket oferix veure tota la Supercopa Endesa en un pack complet que inclou el viatge en bus des de València, una nit d'hotel 4**** amb desdejuni inclòs (en habitació doble), els trasllats entre hotel i pavelló, el segur, i l'abonament categoria 4 o 5 (segons disponibilitat) per a la Supercopa.

 

El bus o busos eixiran des de València a les 10 del matí i tornaran des del WiZink center quan finalitze la final de la Supercopa Endesa del diumenge. La data límit per a apuntar-se a esta modalitat de viatge és el dilluns 16 de setembre.

 

Opció 2: Bus + Abonament = 40 euros

Amb la finalitat de facilitar el viatge a més aficionats taronja, el València Basket habilita una segona opció de viatge a la Supercopa Endesa amb la possibilitat d'anar només als partits de semifinals i tornar en el dia. Veure al nostre equip en semifinals davant del FC Barcelona (18:30 hores) i el partit del Real Madrid - Montakit Fuelabrada (21:00 hores) i tornada després.

 

El pack inclou el viatge d'anada i tornada en bus el dissabte amb l'abonament categoria 4 o 5 (segons disponibilitat) per a la Supercopa. El bus o busos eixiran de la Fonteta el dissabte 21 a les 10 del matí i tornaran a València a la conclusió del segon partit de semifinals. La data límit per a apuntar-se a esta modalitat de viatge és el dilluns 16 de setembre.

 

Per a altres opcions, pots consultar amb València Basket en les oficines del club o en el 902.33.00.40.


TAGS: