Viatja amb Valencia Basket a l’Open Day 2019 a Saragossa

04/09/2019

València Basket organitza viatge per a la seua afició de cara a la primera cita oficial del bàsquet femení en la present temporada, és l'Open Day, o jornada inaugural de la Lliga Dia, que el conjunt taronja disputarà davant de l'actual campió de la competició, el Spar Girona, el dissabte 28 de setembre a les 13:15 hores a Saragossa.


Vine en bus a Saragossa

Per a poder aconseguir que un bon nombre d'aficionats que recolzen al nostre equip, València Basket habilita la possibilitat viatjar en bus a Saragossa al preu de 30 euros, amb l'entrada al nostre partit de l’Open Day inclosa. Si vols assistir per a animar-nos però vols organitzar el viatge pel teu compte, també podràs comprar l'entrada al preu de 5 euros.

 

El bus o busos eixiran de la Fonteta el dissabte 28 de setembre a les 6:30 hores per a poder vore  el primer partit del matí entre Campus Promete i Ciudad de los Adelantados de les 11 hores, tornant a València després del nostre partit. El límit per a apuntar-se a este viatge serà el dilluns 23 de setembre.


TAGS: