Jana Raman: “He treballat molt per a arribar ací”

05/09/2019

La jugadora belga Jana Raman (1.88m, Gante, 15/02/91, 28 anys) ha sigut presentada oficialment com nova jugadora taronja en la clínica dental que Primitivo Roig té en el número 4 del carrer Juan d'Àustria. La nova jugadora ha sigut acompanyada en l'acte pel president de Valencia Basket, Vicente Solá, a més de Primitivo Roig, CEO de la clínica.

 

Va ser precisament Primitivo Roig el que va obrir l'acte donant-li la benvinguda a la protagonista. “La gent que lluïx una salut bucodental millor i està més satisfeta amb les dents somriu més, i la gent que somriu més té més èxit i gana més. Això és el que volem tots per a Valencia Basket. Hi ha molta experiència científica que ho avala. Invite a Jana que ensenye molt les dents en cada partit i que faça del seu somriure una estratègia per a aconseguir la victòria. Benvingunda” explicava.

 

Després va arribar el torn de Vicente Solà, que va agrair a Primitivo Roig l'esforç i compromís amb el club, tant en les últimes temporades com a l'hora de cedir les seues instal·lacions per a albergar l'esdeveniment. També li va donar la benvinguda a la protagonista. “Tornem a tindre metes ambicioses i crec que l'ajuda de Jana serà vital per a aconseguir-ho. Jugadores com ella, amb una gran carrera darrere i anys d'experiència, seran una gran referència per als nostres xiquets i xiquetes en la seua etapa en el club. Espere que tingues tantes ganes com nosaltres de veure't de taronja en què serà el teu debut en la Lliga Dia. Estic convençut de que tindràs una gran acollida en la família taronja, amb els nostres aficionats valorant el teu esforç i treball en la pista, i acollint-te ràpidament en la Fonteta” pronosticava.

 

I finalment va arribar el moment d'escoltar a Jana Raman. La jugadora es va mostrar amb ganes de fer una gran temporada. “Estic molt contenta de jugar a Valencia Basket, em sent molt bé en l'equip, l'entrenador és bo i espere que siga una gran temporada. L'any passat vaig fer molt treball per a poder jugar ací, estic molt feliç de que m'hagen donat l'oportunitat de jugar al màxim nivell i vaig a donar-ho tot. Amunt Valencia” concloïa.


TAGS: