Valencia Basket exhibix la seua millor versió en la tercera victòria de pretemporada (96-42)

18/09/2019

El Valencia Basket va oferir una gran exhibició als 300 aficionats taronja congregats en la pista central de L’Alqueria del Basket després de guanyar amb contundència al Movistar Estudiants de Lliga Femenina 2. Victòria coral, amb fins a 6 jugadores superant els dobles dígits, que suposa la tercera de la pretemporada després dels triomfs enfront del Tarbes i l'Araski.

Valencia Basket va eixir amb Anna Gómez, Queralt Casas, María Pina, Tamara Abalde i Julia Reisingerova, que s'estrenava com taronja. Gran inici de les jugadores de Rubén Burgos exercint una bona defensa sobre les estudiantils i amb el debut destacat de la pívot txeca, que va anotar 6 punts en els seus primers tres minuts en pista. El recital no havia fet més que començar, perquè l'equip va completar un parcial de 23-0 i va col·locar el +27 al final del primer quart amb Joy Adams i Meiya Tirera com a protagonistas (36-9).

En el segon període, Valencia Basket va continuar augmentant el parcial fins que va aconseguir el 30-0 i un +34 de renda amb cistella de Queralt Casas. Moment en què el conjunt madrileny va contestar amb un 0-5 aprofitant uns minuts de sequera taronja. La defensa visitant havia millorat, però les jugadores de Rubén Burgos no van tardar a tornar a veure l’anell per a mantindre la barrera dels 30 punts al descans (51-21).

Després del pas per vestidors la dinàmica del partit no va canviar. Tot l'equip estava aportant en atac i ajudant-se arrere. La coralidad com a senyal d'identitat. D'esta manera l'avantatge va arribar als 47 punts. El control del rebot estava sent una de les claus, sobretot amb la presència de Tirera en la pintura en ambdós cistelles (78-33).

L'inici de l'últim quart va estar protagonitzat per Tamara Abalde. Bona actuació de la gallega per a continuar elevant la renda fins que Irene Garí la va col·locar en una màxima de 56 punts. Una gran forma d'acabar un partit que ha demostrat que les peces del puzle comencen a encaixar (96-42).