València Basket regata la final de la Supercopa Endesa en un partit dur (71-65)

21/09/2019

El conjunt de Jaume Ponsarnau es va quedar molt prop d'accedir al partit pel títol en un dolc en el que sempre va plantar cara i en el que només les jugades finals van decantar el marcador. Vanja Marinkovic va ser el més destacat amb 17 punts i 5 triples. 


La posada en escena taronja va donar la talla des de l'inici, amb una cara nova en el quintet, la de Brock Motum, protagonista en l'atac i en la seua defensa a Mirotic. Des de la banqueta, els punts de Tobey i Loyd seguien l'envit de la gran plantilla blaugrana. L'empat a 15 ho reflectia al final del primer.

 

En el tercer quart, el Barça va eixir a la intenció d'augmentar el nivell de contacte, fet que va desquiciar per moments als taronja, els culés van intentar fer més gran el marcador, pero la reacción taronja, amb el lideratge de Marinkovic, va empatar a 49.


En l'ultim i definitiu, la ma de Marinkovic va tractar de trencar el partido, pero una desafortunada lesió va tallar la seua ratxa, circunstància que va aprofitar el Barça per a tornar a mandar al partit. Les últimes posesions sentenciaren un partit que haguera pogut acaba del costat taronja.


TAGS: