Ple de victòries per a Valencia Basket en pretemporada (53-64)

22/09/2019

Valencia Basket va tancar la pretemporada amb quatre victòries en quatre partits després d'imposar-se en un competit partit a Cadí La Seu, un dels millors equips de la Lliga Dia la passada temporada. Les xiques de Rubén Burgos van firmar una gran segona mitat per a aconseguir acabar la seua preparació sense conéixer la derrota.

 

Van començar millor les locals, que amb només 4 jugadores anotant durant els dos primers quarts, aconseguien mantindre controlat al seu rival. Etxarri i Bahi, amb 11 i 9 punts cada una, secundades per Pujol i Nogic, posaven contra les cordes a la defensa taronja, que tenia dificultats per a trobar solució. La parella Tamara-Meiya en el joc interior taronja i 4 punts de Marina Lizarazu i Irene Garí, sostenien a les visitants, que al descans es quedaven a 6 punts de l'equip català (29-23).

 

La parada va servir perquè Valencia Basket trobara la seua millor versió. Les taronja no sols van pujar el nivell defensiu sinó que van anar trobant una major rotació en atac, sumant moltes jugadores a la causa, per a donar-li la volta al marcador. Meiya Tirera va liderar la reacció, però van ser moltes les que van aportar a una victòria en la qual, l'equip valencià va deixar el seu rival en només 24 punts en tota la segona mitat. Leticia Romero, Julia Reisingerová, Joy Adams, María Pina... L'anotació es va dividir perquè el cos tècnic trobara en la coralitat de l'equip la solució per a desembossar el joc ofensiu.

 

Al final, va poder evitar inclús el patiment Valencia Basket per a sumar una nova victòria i tancar la pretemporada de la millor forma possible. Quatre triomfs en quatre partits per a encarar l'Open Day de Saragossa amb bones sensacions per a mesurar-se al vigent campió.


TAGS: