Rubén Burgos: “Volem créixer en la Lliga amb humilitat i il·lusió”

27/09/2019

Valencia Basket debuta demà davant de Spar CityLift Girona en l'Open Day que es disputa a Saragossa (dissabte 28, 13:15 hores, Teledeporte, CDM Segle XXI) en el que serà el primer partit oficial de la temporada per a les xiques de Rubén Burgos. El tècnic valencià ha parlat del partit.

 

La primera cosa que va valorar el tècnic va ser el fet de tornar a obrir la competició davant el vigent campió. “El sistema de competició és este, hem de jugar contra tots i és un enfrontament atractiu. Es mesura el campió de Lliga i Supercopa contra el nostre equip, un equip ambiciós que vol meréixer-ho des del treball diari, i amb humilitat i il·lusió, anar creixent en la Lliga” explicava.

 

Quant al rival, el tècnic creu que li pot ajudar haver competit la Supercopa. “Ha competit de veritat per eixe títol, segur que els servix un partit amb eixa tensió amb eixe ritme i nosaltres venim de partits preparació. Però en l'Open Day tots partim del mateix punt, a tots ens queden moltes hores de vol i tenim moltes ganes que arribe” deia.

 

Finalment, analitzava com arriben les seues jugadores després d'una pretemporada carregada de triomfs. “En pretemporada el resultat és l'últim que mires però quant a treball anem sumant continguts, l'equip comença a treballar com ho veníem fent les últimes temporades i a paréixer això, un equip no sols un roster de grans jugadores com hem construït. Així que il·lusionats i a posar-ho en la pista ja” concloïa.


TAGS: