Ponsarnau: “La segona part la resposta ha sigut bona, però en el global mereixien guanyar ells”

29/09/2019

En la seua anàlisi del partit, Ponsarnau va comentar que “crec que ells han jugat molt bé, han començat molt bé, duros, forts, buscant el que havien de buscar, trobant encert i castigant nostres mitjanes defensa. Quan hem fet alguna bona defensa també castigant amb talent. Aquestes canastres després de bones defenses mentalment ens han castigat. En atac crec que hem demanat una mica el control, ens falten feelings per a construir certes connexions encara, i ells han aprofitat per a col·lapsar, el teníem clar, però en aparéixer dubtes, hem dubtat també en atac. Massa decisions individuals”.

 

Seguint amb l'anàlisi, “en la segona, a poc a poc hem donat respostes fins a posar el partit en un punt en el qual podia ser nostre, ací han trobat un triple de Kulboka que ha sigut determinant per a decidir el partit. No hem construït encara el que volem construir, i has d'usar els partits per a construir. Hem d'usar aquesta derrota per a millorar i créixer, i ens anirà d'allò més bé, ells han estat tan bé que ens han evidenciat que hem d'aprendre com jugar un partit fora de casa en aquesta lliga, que serà la més forta des de l'època de Marc Gasol”.

 

Preguntat per Rafa Martínez, “ha fet un partit molt bo partint del cor, de l'encert i sabent el que passava, i crec que serà un bon transmissor de l'esperit que es pot aconseguir *Miribilla, com va fer a la Fonteta o en el Nou Congost”.

 

Sobre el possible aprenentatge, “havíem identificat que anàvem a jugar en una pista de les més exigents de la Lliga Endesa, i que havíem de donar una resposta de caràcter. Els primers 20 minutos han sigut un desastre, i en la segona part la resposta ha sigut adequada, i per xicotets detalls vam poder haver guanyat, però en els 40 minuts mereixien guanyar ells”.

 

El Retabet Bilbao Basket va voler agrair a València Basket es presencia en l'acte d'homenatge a Javi Salgado, Ponsarnau va comentar que “és un plaer sumar-nos a un homenatge que significa tant per a aquesta plaça i per al bàsquet”.


TAGS: