Valencia Basket presenta a Number 16 School com a nou col•laborador tècnic acadèmic

03/10/2019

Valencia Basket ha presentat este matí el seu acord amb l'acadèmia d'anglés Number 16 School pel qual este centre educatiu s'unix a la família de patrocinadors i col·laboradors de l'entitat taronja durant la temporada 2019-20 en una roda de premsa que ha tingut lloc en l'escola situada al Carrer de la Pau, 33 de València. El CEO de Number 16 School Sergio Sampietro i el conseller delegat de Valencia Basket Paco Raga han presentat el nou compromís en un acte que ha albergat també la roda de premsa de l'entrenador Jaume Ponsarnau prèvia al partit de la Turkish Airlines Euroleague davant el CSKA Moscow.

 

En virtut d'este nou acord, Number 16 School es convertix en “col·laborador tècnic acadèmic” del Valencia Basket. Una nova aliança de la qual es poden aprofitar els abonats del nostre Club, ja que les persones que certifiquen que són part de la família de Valencia Basket tindran matrícula gratuïta i un 10% de descompte en cada mensualitat o servei.

 

El primer a prendre la paraula ha sigut el conseller delegat Paco Raga, que s'ha mostrat “encantat per este acord que entronca amb els valors de la Cultura de l'Esforç, i amb accions que hem realitzat durant anys per a incentivar als joves. Per a nosaltres és un orgull comptar amb Number 16 en la nostra família de col·laboradors per a esta nova temporada i esperem que esta vinculació puga allargar-se en el temps”.

 

El CEO de Number 16 School, Sergio Sampietro, ha destacat que “este acord ve donat per la nostra forta aposta pel món del basket, un esport anglosaxó que té molt a vore amb nosaltres. Però el que ens va cridar poderosament l'atenció del Valencia Basket va ser la coincidència de valors. Ens va encantar el concepte de la Cultura de l'Esforç, que coincidix amb el que nosaltres creiem”.

 

Per part seua, l'entrenador del primer equip masculí de Valencia Basket Jaume Ponsarnau ha comentat que “la nostra és una entitat que vol estar connectada a Europa i sens dubte el millor idioma per a connectar-se a Europa i al món és l'anglés. I segur que amb Number 16 anem tots a millorar el nostre anglés, que és necessari”.

 

El logotip del nou col·laborador taronja apareixerà en diversos suports durant els partits dels dos equips professionals del Valencia Basket a la Fonteta. L'aposta de Number 16 School per Valencia Basket prové d'un sentiment de plena identificació amb els valors del club, per a sumar el nostre gra d'arena al futur del planter i per la influència de l'anglés en el món basket.

 

Després de la seua experiència prèvia a Saragossa i Madrid, Number 16 School va aterrar a València al setembre de 2018 amb l'obertura de la seua acadèmia d'anglés a la nostra ciutat, situada en ple centre, al carrer de la Pau, 33. I va portar amb si la fórmula que havia convertit les seues classes en algo del que tot el món parla en el sector gràcies al seu professorat 100% nadiu i un mètode propi per a ensenyar la llengua anglesa. També són el lloc perfecte per a preparar-te per als teus pròxims reptes acadèmics, ja que són centre preparador d'exàmens oficials. Les seues exclusives instal·lacions amb servei de pàrquing oferixen classes adaptades a tots els nivells (començant des de zero, xiquets, avançats, empreses…) sense perdre l'essència i l'esperit singular que fa únic i inconfusible l'estil de Number 16 School.


TAGS: