Raquel Carrera: “Cada partit vag aportant més”

07/10/2019

El de dimecres que ve, a les 19:30h a Vitòria davant de RPK Araski, serà un partit especial per a Raquel Carrera. La jugadora, cedida en l'entitat basca per Valencia Basket, disputarà el seu tercer partit oficial en Lliga Femenina davant de l'equip amb què ha firmat per cinc anys.

 

“Se’m va a fer un poc estrany, ja que les he conegut i he estat amb elles, però ara el meu equip és Araski” deia la pívot gallega, que ja sap el que és vestir de verd davant de les taronja, perquè ho va fer en pretemporada. “Cada partit és diferent i ens exigix coses distintes, però sí, jo crec que serà molt diferent del de la pretemporada, ja que els dos equips encara estàvem començant” explicava.

 

Sobre el partit, la jugadora defén que serà un espectacle. “Jo crec que el partit estarà molt bé, juguem a casa i estem preparades per a competir davant de València pronosticava.

 

Finalment, la internacional amb la selecció espanyola en les categories de formació, va valorar el seu creixement en este inici de la competició al màxim nivell. “Está sent un bon inici, l'equip està encara formant-se, però de moment són bones sensacions i amb ganes d'un poquet més cada dia. A nivell individual estic molt contenta. Cada partit vaig aportant un poquet més i ajudant a l'equip en el que puc” concloïa.


TAGS: