Rubén Burgos: “No serà senzill, Campus Promete vindrà amb molta ambició”

11/10/2019

Sense temps per al descans, Valencia Basket es mesura diumenge que ve a Campus Promete en la quarta jornada de la Lliga Femenina Endesa. Les xiques de Rubén Burgos buscaran la seua tercera victòria de la temporada després d'imposar-se a Araski a Vitòria. El tècnic ha analitzat el partit.

 

“Este inici de lliga està sent per a tots exigent, però ens comença a posar a prova i a posar-nos reptes il·lusionants. Són un equip que manté bloc de l'any passat, en una temporada quasi perfecta en Lliga Femenina 2, on van aconseguir l'ascens amb molta solvència. A pesar de vindre d'una derrota davant de Cadí La Seu, el seu últim partit fora en Bembibre va ser molt dur, un partit seriós en què van mostrar les seues virtuts com a bloc i amb encert exterior, per a aconseguir la primera victòria. No serà senzill, vindran amb molta ambició” explicava.

 

Sobre l'estat físic de l'equip en la primera setmana amb doble partit, el tècnic ho té clar. “Ja en la tornada l'equip ha entrenat bé, amb fam i amb el caràcter de l'última victòria fora de casa. Estarem preparades i amb la nostra afició segur que serà tot més senzill” deia.

 

Finalment, va valorar l'arribada de la competició europea. “Es mira en el despatx, els entrenadors ja treballem vídeo, scouting i coses per a aplicar, però sí, això arribarà la setmana que ve. Queda un viatge pel mig i tenim tres dies per a plantejar-ho bé” analitzava.

 


TAGS: