Segona derrota en la Turkish Airlines Euroleague (89-63)

11/10/2019

València Basket va caure en la seua visita al Pireu davant Olympiacos en un partit dur en el qual els màxims anotadors taronja van ser Jordan Loyd (12) i Brock Motum (11).

El partit no va començar amb bon peu, un parcial de 11-0 va posar per davant als locals. La reacció taronja va vindre d'anus dels triples, dos de Loyd i un de Motum van retallar distància, però la labor primer de Milutinov i després del lituà Kuzminskas permetien manar als grecs, 31-22 al final del primer.

L'impacte de Tobey en l'inici del segon va donar esperances als taronja, que continuaven tirant de Kuzminskas, Papanikolau i Spanoulis per a fer més gran el desavantatge, 54-30 al descans.

En la segona part, l'eixida defensiva taronja va permetre tallar l'anotació hel·lena, però aquesta continuació no es va veure reflectida en anotació i els grecs van continuar conservant l'avantatge fins al final del partit.