Oscar Mayer porta a la Fonteta el sabor del “clàssic taronja” davant Unicaja

19/10/2019

Valencia Basket torna a la Fonteta per a la disputa del partit de la jornada 5 de la Liga Endesa davant Unicaja (diumenge 20, 18:30h, Fonteta, #Vamos) i Oscar Mayer ha portat l'animació per a este clàssic taronja preparant la seua tradicional oferta de hot dog + beguda per 2 euros, amb un concurs a través de les Xarxes Socials per a regalar un rellotge esportiu, repartint aplaudidors per a crear el millor ambient a la Fonteta i llançant centenars de regals de la seua marca en els temps morts.

 

Un concurs per a guanyar un rellotge esportiu Garmin

Oscar Mayer va buscar a través del compte oficial de Facebook del Valencia Basket a dos finalistes per a emportar-se un magnífic regal: un Rellotge esportiu Garmin Vívoactive 4s gris valorat en més de 250 euros. Els guanyadors competiran en les taules de la Fonteta per emportar-se este premi entre el primer i el segon quart del partit davant els malaguenys. Però els regals d'Óscar Mayer no acaben ací, ja que el guanyador d'un altre dels jocs dels temps morts s'emportarà un lot de productes oficials del Valencia Basket.

 

Aplaudidors personalitzats per al #SorollFonteta

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 6.000 aplaudidors de plàstic que Oscar Mayer ha preparat amb la finalitat d'augmentar els decibels i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este moment en el qual necessita fer-se fort a casa en la Liga Endesa. D'esta manera, Oscar Mayer continua contribuint a una millora de l'ambient de la Fonteta per a rebre a l'Unicaja

 

Oscarsopar: hot dog + beguda per només 2 euros

Fidel a la seua cita quan Oscar Mayer anima el partit, no falla una de les iniciatives més acceptades pels aficionats. Tots els assistents al partit podran aconseguir un hot dog i un refresc per només 2 euros. Un berenar-sopar perfecte per a gaudir des del principi d'una gran vesprada de bàsquet que els interessats podran aconseguir en les barres de la Fonteta.

 

Concursos i regals en els temps morts

Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de gorres i pilotes unflables d'Oscar Mayer amb el seu corporatiu color groc i es realitzaran diferents jocs que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. Tampoc faltaran a la cita ni la simpàtica mascota de la marca, Oscar, que unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a alçar els ànims del pavelló cada vegada que la pilota es detinga ni el zeppelín d'Oscar Mayer, que sobrevolarà el cel de la Fonteta durant tot el partit.

 


TAGS: