Valencia Basket acaricia la victòria a Salamanca (61-58)

20/10/2019

Valencia Basket es va quedar a les portes de la primera victòria enfront de Perfumerías Avenida. El conjunt de Rubén Burgos va lluitar fins a l'últim sospir i,tot i guanyar el parcial en tres quarts, no va poder superar a les de Salamanca a domicili després de fer un gran esforç. Bones sensacions, no obstant això, d'un equip a què encara se li resistixen els de dalt però cada vegada demostra estar més prop.

Valencia Basket va arrancar el partit amb molta intensitat defensiva i movent el baló en atac, la qual cosa es va traduir en molta igualtat en els primers compassos de partit. L'encert de María Pina va decantar l'esdevindre del primer període amb 10 punts de la internacional que van arribar a posar la renda taronja en 6 punts d'avantatge (13-17).

En el segon quart, la sequera ofensiva va colpejar al conjunt de Rubén Burgos. Perfumerías Avenida va posar una marxa més en defensa, col·lapsant l'atac de Valencia Basket i elevant l'avantatge local en 8 punts. Els mateixos que les taronja van anotar en eixos 10 minuts. Queralt Casas va oxigenar a l'equip al descans amb un triple que va reduir la diferència a 5 punts i millorava les sensacions (30-25).

Valencia Basket va tornar a veure l’anella després del pas pels vestidors. Amb María Pina liderant l'atac amb el mateix guió del primer període, les jugadores de Rubén Burgos van impedir a les de Salamanca desapegar-se del marcador tot i l'exhibició de Jewell Loyd. El conjunt taronja va guanyar el pols del tercer quart i va reduir el desavantatge (46-42).

Reisingerova va empatar en l'inici de l'últim període. No obstant això, l'encert exterior local va tornar a obrir bretxa. Samuelson va col·locar novament la renda en 9 punts. Valencia Basket no va abaixar els braços i Queralt Casas va fer somiar a l'equip amb la remuntada amb un triple que reduïa a un punt la diferència a un minut del final. Un parell d'accions en els últims instants van impedir que el somni es convertira en una realitat.