Rubén Burgos: “És una llàstima la derrota però el nivell de l'equip va millorant”

20/10/2019

L'entrenador del Valencia Basket Rubén Burgos ha analitzat la derrota del seu equip 61- 58 a casa de Perfumerías Avenida en la quinta jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El tècnic començava assegurant que "ara mateix les sensacions després de la derrota són dubtes. Hem de veure quines coses podríem haver fet millor, per exemple contra la seua pressió, millorar el nostre joc ofensiu per a no arribar moltes vegades a finals de possessió esgotats i la lectura de la situació final del partit, amb eixe últim tir lliure hauríem tingut una banda per a poder jugar la nostra opció. Jo crec que ací ha jugat també un poc el factor sort, com sempre”.

 

Burgos ha destacat l'esforç de l'equip a pesar de la doble competició: “L'equip venia cansat d'Hongria i així i tot s'ha refet i ha tornat al partit en el tercer quart. Posar en valor l'esforç de les jugadores, algunes amb sobrecàrregues, altres que no havien començat el partit molt encertades però han sabut pujar-se al carro. Estem encantats amb elles”.

 

“Ara ve Olympiacos i Gernika a casa i serà molt exigent. Tenim que preparar-nos per a això. És una llàstima la derrota però la sensació són de que el nivell de l'equip va millorant”, conclou l'entrenador.


TAGS: