Ponsarnau: “Sabem com reaccionar, ja ho vam fer l'any passat”

20/10/2019

El tècnic taronja va comentar que “hem entrat en el partit amb la idea de competir i guanyar, però molt prompte hem començat amb desencert, donant-los a ells el ritme, i fent-los entrar en confiança, on juguen molt bé. Han defensat bé, han vist la sang, ells arribaven a tirs nostres i ens obligaven a fer mal bàsquet. Després de rebots han jugat molt bé, felicitar a Unicaja que ha fet molt bon treball. Hui s'han vist problemes de confiança, hem de construir moltes coses, identificar on podem construir la confiança, i no buscar resposta individuals sinó col·lectives. L'any passat vam començar sense Eurolliga però no jugant molt millor, i comencem malament, i enguany també, però estic molt convençut que conjugarem un equip competitiu”.

 

Preguntat sobre el mal moment, “en el personal, he participat a superar junts un mal moment com l'any passat, hi ha molts que seguim, i sabem com hem de reaccionar en aquest moment com vam fer l'any passat. És veritat que hi ha referents que no tenim però que vam haver de construir-los, ara toca fer xicotets passos com es va poder veure davant el Barça i la primera part del divendres”.

 

Incidint sobre el mal moment, “tenim moltes ganes de fer-ho bé però la pilota no entra, i hem de deixar de pensar en això i pensara a defensar millor el bloqueig, el rebot… que són les coses que ens seguiran. I ho farem”.

TAGS: