L’Alqueria del Basket acollirà divendres el 1er acte de la campanya “actuem contra el bullying"

22/10/2019

Este divendres 25 d'octubre a les 18:00h se celebrarà el primer acte de la campanya “actuem contra el bullying” en L’Alqueria del Basket de València. L'entrada és gratuïta, oberta per a tot el món i sense reserva prèvia, fins a esgotar-se les localitats.

 

Este primer acte de la campanya “actuem contra el bullying” comptarà la presència de ponents molt especials. Obrirà l'acte Javier Pérez, President de NACE, que explicarà de manera didàctica les característiques de l'assetjament escolar i com aprendre a detectar-lo.

 

Posteriorment el polifacètic “Jandro” ens parlarà sobre esta xacra social utilitzant el seu habitual humor i màgia. Jandro és natural de València i a més de col·laborar en el destacat programa “El Hormiguero” està actualment de gira per teatres, amb el seu espectacle de màgia i humor “Desficaciat”.

 

Jesús Pernas abordarà el bullying des del perill del mal ús de les noves tecnologies. Ell és un dels majors especialistes del país en Cyberbullying.

 

Iñaki Zubizarreta, exjugador acb entre altres amb el Valencia Basket i col·laborador de NACE, ens descobrirà al “monstre amb cara de xiquet” i compartirà el seu gran missatge de superació.

 

L'acte comptarà amb la presència de directius del Valencia Basket i del president de la acb, Antonio Martín, que serà l'encarregat de tancar el primer esdeveniment de la campanya.

 


TAGS: