Ponsarnau: “Trobar el nostre joc amb confiança per a equilibrar la intensitat del Maccabi”

22/10/2019

L'entrenador Jaume Ponsarnau assenyalava en la prèvia del seu partit del dijous en la pista del Maccabi FOX Tel Aviv que “és un equip que ha crescut respecte a l'equip de fa dos anys tàcticament, a nivell físic i també en rigor i en qualitat de joc. I mantenint el talent, que ja tenien molt i continuen tenint molt. Tenen un bon equilibri entre el joc de dins i de fora i que troben molta generació des de la posició de quatre, especialment amb Casspi, no sols en el joc estàtic sinó també en camp obert. Hi ha moltes virtuts en les seues carreres. Defensivament són un equip molt físic, que vol traure't del camp i que es mouen en paràmetres defensius d'agressivitat i intensitat o canvi i que no trobes el teu joc. Hem d'estar molt bé, trobar el nostre joc i que des del ritme puguem controlar la seua duresa. I a vore si aconseguim trobar inspiració, perquè al final necessites ficar per a guanyar a un equip com este”.

 

Sobre la fórmula per a revertir la mala dinàmica en la qual està immers l'equip, el tècnic taronja reconeix que “veig a jugadors que vénen ací a treballar al màxim, que el seu compromís amb el treball és enorme, veig jugadors que estan amb desconfiança i això és el que hem de revertir. Teníem la voluntat de ser un equip de 14 i estos dos pròxims partits i ja vorem si algun més no podrem ser-ho. La clau és trobar el màxim dels dotze jugadors que tenim disponibles. Si algun jugador no troba inspiració, buscarem a un altre. Però és clar que hem de construir una confiança i la meua recepta per a aconseguir-la és treballant ací en la pista”.

 

Valencia Basket viatjarà demà a Tel Aviv sense Joan Sastre ni Mike Tobey, ja que com revela Ponsarnau “no hi ha possibilitat de recuperar a cap dels lesionats, anem amb els altres dotze. El treball que puguen fer ací recuperant-se serà més òptim que el que podrien fer entre avió i avió”.

 


TAGS: