Teika animarà el partit d’Eurocup Women davant Olympiacos

22/10/2019

Valencia Basket juga este dijous davant Olympiacos en el debut en Eurocup Women com a local per a les taronja (Dijous 24, 20:30h Fonteta, La 8 Mediterráneo, ÀPunt web i FIBA) en un partit que tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Teika, que es farà càrrec de l'animació d'este partit que pot significar la segona victòria europea.

 

2 premis molt especials

Un bon reflex d'esta col·laboració són els regals que l'empresa té preparats per als afortunats que isquen vencedors dels jocs que es duguen a terme en el partit. Els triats, a través de les xarxes socials del club, competiran per una escapada i una camiseta firmada per les jugadores que composen la plantilla que entrena Rubén Burgos.

 

Triple solidari Bankia

El partit significarà el tret d'eixida de la sexta temporada de la iniciativa, que recapta una ajuda molt important destinada a la formació i el creixement dels entrenadors de L’Alqueria del Basket, ajudant així a educació integral i el desenrotllament esportiu dels seus jugadors. Els triats a través de les xarxes del club, podran participar llançant des del centre del camp, sumant 100 euros per cada encert a la quantitat recaptada, que després dels 133 encerts en el que va de temporada dels jugadors del club, és ja de 6650 euros. Per si no fóra poc, Bankia també col·laborarà repartint 3000 aplaudidores als assistents, generant un ambient idoni per a aconseguir les dos gestes, la victòria, i l'encert solidari.


Ker CasaÁfrica li donarà ritme

El grup d'Aldaia actuarà en el partit fomentant que el primer partit europeu siga una autèntica festa. Es tracta d'un projecte i espai intercultural, de formació i interacció multidisciplinària relacionades amb África i les seues cultures, per a persones de totes les edats, grups i col·legis. A més, en este partit, el baló de l'Open Day Taronja firmat per les jugadores sortejat a través de l'Instagram del club, serà rebut per la seua xicoteta nova ama.


TAGS: