Rubén Burgos: “Serà una gran estrena”

23/10/2019

L'entrenador del Valencia Basket Rubén Burgos ha analitzat la prèvia del segon partit d'Eurocup Women que viurà l'equip demà, davant d'Olympiacos, en el debut de la Fonteta en esta competició.

 

El tècnic va admetre que “estem molt il·lusionades perquè és un partit a casa amb el nostre públic, el debut a casa en esta competició. Tenim la sort d'arribar amb una victòria en el primer partit, i ara juguem contra un equip gran, de nivell Eurolliga, que va jugar la prèvia, amb 3 jugadores amb experiència WNBA i moltes internacionals gregues, això ho convertix en un partit bonic per a l'espectador i exigent per a nosaltres”.

 

Respecte als perills del rival, Rubén Burgos comentava que “Tenen molts punts en la posició de base, grans tiradores, jugadores bones en transició un contra u, i una referència interior, com és Graves, que aporta molts punts i rebots. Però nosaltres pensem en el conjunt, no podem descuidar tota la seua rotació, tenen una plantilla molt compensada”.

 

Sobre la lluita pel lideratge, el tècnic afegia que: “És el rival a batre en el grup i un dels equips importants de la competició, per això serà una gran estrena. Està clar que pels resultats del primer dia es lluitarà pel lideratge del grup, però només ens fixem en este partit, en la immediatesa i veurem on ens porta. La classificació passa per cada partit a casa i fora, i ara, en un grup curt, de 4 equips, tindre 3 partits seguits a casa ens permet viatjar menys, treballar més i preparar-nos més. Jugar amb el nostre públic sempre ho fa més senzill” concloïa.

 


TAGS: