El ‘Triple Solidari’ de Bankia arranca la seua sexta temporada amb el partit en casa d'Eurocup Women

23/10/2019

Dins del programa social ‘Més que un triple’

 

El ‘Triple Solidari’ de Bankia arranca la seua sexta temporada

amb el partit a casa  del Valencia Basket en la Eurocup Women

 

·       Esta iniciativa, impulsada per la entitat financiera i el Club, converteix cada triple dels equips masculins i femenins en 50 euros destinats s la formació de la cantera del Valencia Basket

 

·       A més, dos espectadors elegits a través de les xarxes socials llançaran des del mig del camp per a augmentar en 100 euros el Marcador Solidari

 

València, 23/10/2019. El “Triple Solidari” de Bankia arranca este dijous la seua sexta temporada de col·laboració amb el Valencia Basket en el primer partit a casa del primer equip femení en l'Eurocup Women, en el que les xiques de Rubén Burgos es mesuraran a l'Olympiacos grec.

Esta iniciativa, que forma part del programa social “Més que un triple” posat en marxa per Bankia i el Valencia Basket en la temporada 2014-2015, convertix cada triple dels equips professionals masculí i femení en 50 euros que Bankia dóna a la Fundació València Bàsquet 2000 i que destina a la formació d'entrenadors de l'Escola i el planter de la Fundació del VBC.

A més, dos espectadors, triats a través de les xarxes socials del club, tindran l'oportunitat en la Fonteta d'intentar anotar el seu “Triple Solidari” des del centre del camp. Per cada un dels encerts dels llançadors, l'entitat bancària augmentarà en 100 euros el Marcador Solidari, que arreplega l'augment gradual de la xifra que Bankia donarà a final de temporada a la Fundació València Bàsquet 2000. Els llançadors intentaran fer pujar el comptador del Marcador Solidari anotant des de la mitat de la pista, amb una dinàmica del concurs semblant a la de les temporades anteriors.

Esta demostració de punteria ajudarà a créixer l'aportació de Bankia per a la formació d'entrenadors en l'Escola i Planter del Valencia Basket i s'unirà als 133 triples anotats pels jugadors i jugadores taronja després dels partits que ja s'han disputat en l'actual temporada. Una quantitat de cistelles de tres punts que fa que el Marcador Solidari ja reflectisca la xifra de 6.650 euros. La dificultat de llançar des de més lluny doblega el premi, obtenint així els 100 euros per cada un dels triples anotats per qualsevol dels contendents en esta edició del ‘Triple Solidari’.

 

Més de 100.000 euros per al planter

Des de la posada en marxa d'esta iniciativa, els més de 2.400 triples anotats s'han convertit en més de 100.000 euros que Bankia ha entregat a la Fundació València Bàsquet 2000 i que s'han invertit de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket. En la passada edició, l'encert taronja va tornar a trencar el sostre amb una xifra de 39.400 euros.

 

Dins del programa social “Més que un triple”, Bankia i el Valencia Basket han impulsat, a més, esta temporada 2019/20 altres iniciatives com són “Tu Cole en L’Alqueria”, un programa de visites desenrotllat pel Valencia Basket Club en L’Alqueria del Basket dirigit a tots els col·legis de la Comunitat Valenciana; la “Tarjeta Valencia Basket Club de Bankia”, així la presència de l'entitat financera en les equipacions de L’Alqueria del Basket.


TAGS: