Pamesa Cerámica animarà el partit davant Lointek Gernika

25/10/2019

Valencia Basket juga demà davant Lointek Gernika en la tornada a la Fonteta de la Lliga Femenina Endesa per a les taronja (Dissabte 25, 19:15h Fonteta, La Ocho Mediterráneo i Canal FEB) en un partit que tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Pamesa Ceràmica, que es farà càrrec de l'animació d'este enfrontament.

 

Aplaudidors i molts premis

Un bon reflex d'esta col·laboració són els regals que l'empresa té preparats per als afortunats que isquen vencedors dels jocs que es duguen a terme en el partit. Els triats, a través de les xarxes socials del club, competiran per fer-se, entre altres coses, amb una camiseta de joc d'Eurocup Women. A més, es repartiran 3000 aplaudidors, i es regalaran nombrosos productes de merchandising de la marca.

 

La Clínica Dental Primitivo Roig també col·labora

Un altre dels espònsors del club que tampoc faltarà a la cita. Es repartiran regals de la Clínica Dental als assistents al partit, en el qual es tornarà a observar com a Ford Montalt exhibix un dels seus vehicles sobre el parquet.

 

Al ritme de Batucada Maratukada

Batucada Maratukada posarà la música en el descans del partit, fomentant que no hi haja un sol moment sense diversió en una de les cites més importants de la temporada per a Valencia Basket en Lliga Femenina Endesa.


TAGS: