Valencia Basket visita la Fira del Corredor del Mig Marató València Trinidad Alfonso EDP

25/10/2019

L'equip femení de Valencia Basket no ha volgut perdre's l'oportunitat de visitar la Fira del Corredor del Mig Marató València Trinidad Alfonso EDP abans d'afrontar demà un partit vital en Lliga Femenina Endesa (dissabte 26, 19:15 hores, Fonteta, La 8 Mediterrani i Canal FEB).

 

Tant les jugadores com el cos tècnic, han passejat pels distints estands de la Fira, han posat junt amb aficionats i voluntàries i han disfrutat de les possibilitats de l'estand del club, tant dels productes oficials com de tirar a la cistella taronja.

 

Valencia Basket Running Team, fidel a la seua cita

Valencia Basket comptarà amb un estand propi en la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, situada al costat de la zona d'eixida i meta, al carrer Ángel Villena a l'altura de L’Alqueria del Basket.

 

Este punt de trobada per als components del Valencia Basket Running Team i per als amants de l'atletisme popular en general estarà disponible durant tot l'horari d'obertura de la fira del corredor: divendres 25 i dissabte 26 d'octubre, en horari ininterromput de 09:00h a 21:00h. A este estand és on els membres del VBRT han d'acostar-se per a recollir els seus dorsals i les “borses del corredor” per a la carrera del diumenge.

 

Totes les persones que es passen per l'estand del Valencia Basket es trobaran amb múltiples activitats, sortejos, promocions i una botiga mòbil en la qual podran adquirir els productes del nostre catàleg (incloent les camisetes del Valencia Basket Running Team). A més, els participants en la carrera es podran beneficiar de manera exclusiva i només durant els dos dies d'obertura de la Fira del Corredor de promocions en les entrades per als pròxims partits a disputar a la Fonteta: vs Lointek Guernica (LF Endesa, dissabte 26 a les 19.15 hores), vs Basket Namur Capitale (Eurocup Women, dimecres 30, 20:30h) i vs LDLC Asvel (Turkish Airlines Euroleague, divendres 1 de novembre, 19.00 hores).

 

Tots els participants que s'aventuren a llançar a la cistella instal·lada en l'estand des dels punts marcats s'emportaran un regal. I simplement per emplenar un formulari i depositar-lo en una urna, podran entrar en el sorteig de tres camisetes signades, a triar entre el primer equip masculí o el femení.


TAGS: