Rubén Burgos: “Va a ser un partit bonico per a l’aficionat”

25/10/2019

L'entrenador del Valencia Basket Rubén Burgos ha analitzat el partit que enfrontarà a Valencia Basket i Lointek Gernika en la Fonteta en la tornada de la Lliga Femenina Endesa (26, 19:15h, Fonteta, La 8 Mediterrani i Canal FEB).

 

El tècnic va admetre que “han començat molt bé. Van jugar Europa el dimecres i han tingut un dia més de descans, és un rival que sempre posa les coses molt difícils. Esperem un rival molt dur que es tanca arrere en defensa, coneix bé les seues virtuts, és molt sòlid i vol estar en la part de dalt de la taula. Nosaltres també, així que serà un partit bonic per a l'aficionat i ambdós donarem el 100%”.

 

Quant al cansament acumulat després del partit ant Olympiacos, el tècnic creu que no afectarà massa. “Els servicis mèdics han fet ja les valoracions, hi ha jugadores algo sobrecarregades, però tenim el dia de hui i demà per a recuperar i plantejar el partit tàcticament, encara que ahir ja acabem dient que el pla és molt paregut, que no seria menys dur que Olympiacos, que hem de ser fidels al nostre estil, sòlides en defensa, perquè Gernika ens va a exigir el máxim” explicava.

 

Finalment, va valorar els canvis en el roster del seu rival. “Les seues dos incorporacions són 3 i 5 consistents, amb capacitat de jugar l'un contra u, jugadores atlètiques i físiques en defensa que és el que buscaven, i els fa pujar el nivel” analitzava.


TAGS: