Valencia Basket posa en marxa el Club Taronja

29/10/2019

Valencia Basket ha posat en marxa una nova iniciativa per a permetre a xicotetes i mitjanes empreses unir-se a la gran família de col·laboradors del nostre Club. El Club Taronja naix amb el propòsit de convertir-se en un punt de trobada per a empreses que s'identifiquen amb el Valencia Basket i els seus valors. I que no vullguen deixar passar l'oportunitat de vincular-se de manera directa amb la nostra entitat.

 

Els responsables d'empreses interessats a conéixer els avantatges de pertànyer al Club taronja poden sol·licitar tota la informació a través del correu comercial@valenciabasket.com.

 

Un Club Taronja també per als abonats

El naixement del Club Taronja no portarà només beneficis per als seus membres. Les empreses col·laboradores oferiran avantatges, descomptes i ofertes de diferent índole de les quals es podran aprofitar tots els nostres abonats, tant els posseïdors de l'abonament total com del femení. I que es podran consultar a través del nou espai del Club Taronja que es crearà en la web oficial del Valencia Basket.

 

Mentre arriba la seua implantació en la web, les nostres xarxes socials seran les encarregades de mostrar els avantatges que tindrà ser abonat del Club en les empreses del nou Club Taronja, tant en les Stories d'Instagram com en una galeria de fotos de Facebook creada per a l'ocasió.


TAGS: