Derrota en la pròrroga davant Herbalife Gran Canària (86-88)

03/11/2019

València Basket cau derrotat en un partit dur en el qual va dominar tres quarts però que se li va escapar en el temps extra. En la pròrroga, el conjunt illenc es va portar el xoc. Jordan Loyd va ser el màxim anotador amb 17 punts.

Ponsarnau va apostar d'inici pels mateixos 5 d'inici que jugares  davant LDLC Asvel, amb Vives, Loyd, Doornekamp, Labeyrie i Dubljevic. L'inici del partit va tindre en el triple un clar protagonista. 6 de les primeres 7 cistelles van ser des de la llarga distància, 3 per cada equip. La tònica de la igualtat va seguir fins al final del quart, amb Loyd, Labeyrie, Ndour i Vives sumant els punts taronja (23-20).

En el segon, el flux anotador es va detindre, emergint la figura d'un cada vegada més recuperat Mike Tobey, en un difícil envit davant el veterà Ioanis Bourousis. L'energia d’Abalde va posar el primer +10 del partit amb el 30-20, que els illencs van tractar de minvar a base de triples de mans de Cook i Beirán. Loyd i Vives ho van tornar a estirar just abans del descans. (43-37)

Lluny de notar el cansament pels 3 partits en 3 dies, els taronja van eixir al tercer amb ganes de fer més gran la distància, liderats per la velocitat de Loyd i l'astúcia de Sant Eme. La renda va arribar fins als 13 amb el 50-37. Els visitants no es donaven per perduts, deixant la renda en 8 punts al final del tercer (65-57).

En l'últim va arribar la reacció canària, que va aconseguir empatar a 67 gràcies a un 0-10 de parcial. En aqueix moment, València Basket va tirar d'orgull per a tornar a posar-se per davant, amb un triple desatascador de Doornekamp. Els claretirans contestaven amb Omar Cook, la qual cosa els va permetre arribar a un final ajustat. Dos tirs lliures seus ho igualaven a 67 a només 14 segons del final. Un tap de Costello a Colom ho deixava tot per a la pròrroga (71-71).

En la pròrroga, els taronja van colpejar primer amb Motum, però els visitants van estar més encertats, emportant-se la victòria final.