Valencia Basket millora però no aconsegueix guanyar en l'OAKA (91-80)

08/11/2019

Una bona reacció de València Basket després del descans, liderada per un gran Jordà Loyd (27 punts i 41 de valoració, rècord de València Basket en la competició) va permetre posar-se per davant 61-62, però els grecs van acabar segellant el partit en els últims minuts.

En el primer quart, tot va començar amb molta igualtat. Molt de físic en tots dos costats i molt joc de duresa. La igualtat es mentendria fins a la recta final, en la qual el joc de DeShawn Thomas en el 3-4 donava els primers avantatges. Una falta de 3 tirs sobre Rice va deixar el primer en 26-18.

En el segon, els locals van amenaçar amb obrir lloc amb l'aparició de Nikos Pappas, que tornava de lesió. Els seus punts van aconseguir ampliar l'avantatge a 13, 38-25. En aqueix moment, va emergir la figura de Quino Colom, que amb les seues 10 punts al descans minimitzava l'avantatge visitant 45-35.

El tercer quart va tindre un nom propi, el de Jordan Loyd. El nord-americà va liderar un espectacular parcial d'eixida per a atrapar als grecs en el marcador i fins i tot posar-se per davant amb el 61-62. La recta final va deixar el 68-64 per a l'últim.

En l'últim període, els intents taronja per arercarse en el marcador es van veure frustrats per la defensa grega, i Wesley Johnson, Nik Calathes i Tyrese Rice van segellar la victòria per als locals.