Derrota en la pròrroga a Múrcia (97-95)

10/11/2019

València Basket no va poder aconseguir la victòria en un partit que va remuntar després d'anar perdent per més de 10 punts gràcies a una bona segona part. El partit es va anar a una pròrroga en la qual els triples de Doornekamp van permetre tindre pilota d'empat o victòria, però l'últim tir de Jordan Loyd no va trobar el cércol. Bojan Dubljevic va ser el millor amb 20 punts i 23 de valoració.

En la primera part, els locals van saber jugar millor les seues cartes amb la batuta de les seues dues metralletes nordamericanes, Askia Booker i Jarrell Eddie. Tots dos lideraven a UCAM Murcia, que aconseguia avantatges de més de 10 punts. Al descans, s'arribava amb 44-34.

En el tercer quart, els taronja van eixir amb la clara intenció de canviar les coses. Va augmentar la duresa defensiva i de nou, Jordan Loyd va començar a anotar amb fluïdesa, acompanyat del Quino Colom. A poc a poc, l'avantatge va anar minvant, i un 0-13 final va deixar als taronja per davant 60-61. La igualtat es va mantindre durant l'últim quart, amb constants alternatives dels dos equips. Tanta, que el partit va viatjar fins a la pròrroga amb 81-81.

En el temps extra, els locals van portar la davantera, però els triples d'Aaron Doornekamp en la recta final van atorgar als taronja la possibilitat de guanyar en una última possessió que no va encertar a anotar Loyd.