Felicita l'aniversari en els partits de Valencia Basket

13/11/2019

Valencia Basket vol que els seus aficionats i aficionades que cada dia poblen la Fonteta puguen tindre un dia encara més especial quan arribe el seu aniversari o el d'alguna persona pròxima o coneguda. Per això, ofereix la possibilitat de felicitar una persona especial a través del videomarcador de la Fonteta durant els partits de Valencia Basket.

 

Com?

Envia'ns la teua/la seua foto al correu electrònic aniversaris@valenciabasket.com indicant-nos el teu/el seu nom i el dia del seu aniversari amb una antelació de 72 hores al partit.

 

En enviar la fotografia autoritzes al fet que la mateixa siga publicada en el videomarcador del Pavelló de la Font Sant Lluís en els dies de partit triats per València Basket Club, S.A.Sr. i en les xarxes socials i mitjans de comunicació de VALÈNCIA BASKET CLUB, S.A.Sr. i la FUNDACIÓ VALÈNCIA *BASQUET 2000. Si envies la fotografia d'un tercer, entenem que ho fas amb l'autorització corresponent i que dita tercera coneix i accepta les condicions de la nostra política de privacitat i d'aquesta acció en concret. Recordem que només estan autoritzats a enviar fotografies de menors d'edat els seus tutors legals. Per a més informació sobre la nostra política de privacitat, entra en www.valenciabasket.com

TAGS: