Evaristo Pérez: “L'entorn que genera Valencia Basket t'il·lusiona”

14/11/2019

Poques veus més autoritzades per a parlar de bàsquet femení. Va aconseguir sis medalles en huit estius com a entrenador. Una Plata i un Bronze amb l'Absoluta, tres Ors i un Bronze amb Seleccions de formació. Evaristo Pérez ha visitat L’Alqueria del Basket, i ha valorat el projecte femení del Club.

 

“Pareix un tòpic però és veritat. És envejable el que es fa ací a tots els nivells. A nivell humà, a nivell de mitjans i respecte a la igualtat. Em fa enveja per veure que és un projecte il·lusionant, que et dóna ganes de participar en ell, i en el qual deurien veure's reflectits altres clubs encara que no tinguen els mateixos mitjans, perquè per damunt dels diners hi ha coses com les persones, que diuen molt per a progressar en este tipus de projecte” explicava.

 

Per al que fóra seleccionador, el creixement de l'equip femení ha seguit els passos adequats. “Esportivament els passos que està donant són molt ferms i sòlids. No són un equip de nova creació i que haja arribat a l'elit a base de talonari, per a res. El seu caminar i el seu camí ha sigut pensat, programat i planificat, donant passos ascendents per a arribar on estan amb rendiment, i encara tenen marge per a millorar i continuar pujant escalons en el món del bàsquet femení” analitzava.

 

Finalment, va valorar la importància de l'entorn que rodeja les jugadores. “És veritat que davant d'estes situacions hem de mostrar-nos crítics i exigents, no tot és diners i pressupost, són les persones que mouen les il·lusions. Jo parle amb entrenadors i sempre els dic que a nivell de jugadores, al marge de contracte, pressupost, instal·lacions i mitjans, l'entorn és molt important per a una jugadora i ací quan entres a L’Alqueria i veus el Club en general, l'entorn t'il·lusiona. Estàs desitjant fer el teu treball. Açò s'afavorix molt ben ací, en Valencia Basket” concloïa.


TAGS: