Number 16 School, patrocinador oficial del partit davant Casademont Zaragoza

16/11/2019

Valencia Basket repetix a la Fonteta per a rebre al Casademont Zaragoza (diumenge 17, 17:00h, Fonteta, Movistar Deportes) en el segon partit de la seua marató de quatre seguits a casa. I per a mantindre viva la bona ratxa oberta ahir davant el Bayern Munich, l'acadèmia d'anglés Number 16 School ha preparat una animació molt especial. Dos finalistes triats a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran per emportar-se un xec-regal per valor de 2 mesos de lliçons d'anglés gratis en la seua acadèmia del centre de València, amb la matricula inclosos. Es llançaran a les graderies centenars de camisetes que tindran com a regal un mes de classes d'anglés gratis, es repartiran 8.000 aplaudidors tematitzats, la mascota de Number 16 animarà durant tot l’encontre al costat de Pam i Maxi i el zeppelín d'esta marca sobrevolarà el sostre de la Fonteta.

 

Dos mesos d'anglés gratis es posen en joc a la Fonteta

Els dos finalistes que van guanyar el concurs a través del nostre compte oficial de Facebook tindran l'oportunitat d'emportar-se un xec-regal per valor de 2 mesos de lliçons d'anglés gratis en la seua acadèmia del centre de València, amb la matricula inclosos, per cortesia de Number 16 School. Els finalistes competiran sobre les taules de la Fonteta per este premi en el descans entre el primer i el segon quart del partit davant els aragonesos.

 

Es llançaran a les graderies camisetes amb regals molt especials

En els temps morts de l’encontre davant el Casademont Zaragoza, es llançaran a la graderia centenars de camisetes customitzades de Number 16 School. Si eres un dels espectadors que aconseguix caçar-les al vol, no tardes en obrir-les. A més de poder posar-te-les durant el partit, algunes de les camisetes que es llançaran porten com a regal afegit un xec vàlid per un mes de lliçons d'anglés gratuïtes, amb la matrícula inclosos, en l'Acadèmia de Number 16 a València.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Number 16 School

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Number 16 School ha preparat per a esta trobada per a ajudar a millorar l'ambient. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final. A més, Number 16 School llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca, la seua mascota Kangaroo s'unirà a Pam i Maxi per a l'animació del partit, el mini de Number 16 prendrà la pista en els moments en els quals la pilota estiga parada i el zeppelín d'esta marca sobrevolarà durant tot el partit el cel de la Fonteta.

 

Ficar de mig camp té premi gràcies a MN4

En este encontre es posarà en marxa per segona temporada el concurs organitzat per Valencia Basket i el Centre Comercial MN4 perquè un llançament des del centre del camp valga per a portar-te diners, molts diners. Un finalista triat a través de les Xarxes Socials de MN4 disposarà d'un llançament únic des del centre del camp de la Fonteta per a tractar de convertir el tir i emportar-se el pot acumulat. L'import del premi va pujant edició rere edició, per la qual cosa seran 250 euros els que es posen en joc en la vesprada del diumenge.


TAGS: