Rubén Burgos: “És el partit més difícil del grup”

26/11/2019

Valencia Basket afronta sense temps per al descans el segon viatge consecutiu a una pista complicada, esta vegada en partit europeu (dimecres 26, 18:30h, FIBA i À Punt web) per a mesurar-se a Olympiacos amb el lideratge de grup d'Eurocup Women en joc. Rubén Burgos ha valorat el partit.

 

“Allò que és bo i el pitjor de la competició és que no para. Quan véns de derrota tens ganes que arribe ràpid el següent per a tindre bones sensacions. Ara ve un partit dur enfront d'Olympiacos, el calendari de l'Eurocup va ser com va ser, i ara vénen els partits fora de casa. Este és el més difícil del grup, tenim en el cap com va ser en la Fonteta, on el nostre joc va ser excel·lent, abrigats pel públic vam tindre molt encert i aconseguim una gran victòria, sabem que el partit allí serà més complicat amb elles preparant-se al 200%. Anem amb molta il·lusió i amb les coses clares, a donar la nostra millor versió tant en energia com en plantejament de partit” explicava.

 

El tècnic considera que es tracta d'un equip molt diferent de Ciudad de la Laguna, el seu últim rival. “És diferent, està clar. Tenen 3 focus principals: la base, Thomas, la seua exterior Jackie Gemelos, que és una anotadora excepcional i Graves dins, que som conscients que l'hem de parar en la pintura. Treballem per a això, tenim ferramentes, anirem amb tot, sabem que és un partit que definirà el lideratge del grup, encara que és anecdòtic pel sistema competició, però volem traure el millor resultat possible” deia.

 

Per tant, l'average queda en un segon pla. “Pensem més en el general, que sí que pot decantar la posició i els encreuaments per a les eliminatòries. Queden dos fora i cada punt és important, estem en el moment clau de la competició i l'equip està mentalitzat” concloïa.

 


TAGS: