Viatge a Namur per un millor encreuament en octaus d'Eurocup Women

04/12/2019

Valencia Basket afronta un partit vital per a les seues aspiracions europees viatjant a Bèlgica (dijous 05, 20:30h, sense TV) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que facilite un millor encreuament la següent ronda en la seua primera participació en Eurocup Women.

Rubén Burgos analitza el partit

El tècnic ha explicat sobre el rival que “juguem contra un equip que està eliminat de la competició però que en els seus partits com a local ha demostrat les seues virtuts. Un joc ràpid, la seua anotació, la seua capacitat de tir exterior i té dos interiors amb molta energia. És el que esperem. Un Namur sense pressió, un Namur solt i que vol agradar al seu públic”.

El rival: Basket Namur

Un clàssic d'esta competició que enguany no ha firmat la seua millor actuació, no tenint ja oportunitat d'aconseguir la classificació. L'equip belga no coneix la victòria en esta fase de grups. La portuguesa Silva, amb 10.8 punts per partit, és el seu principal perill en atac en competició europea. Imovbioh, Mestdagh i Vanderwal la secunden amb més de 8 punts per partit.

Per la classificació directa

Després dels resultats d'ahir, Valencia Basket ja és matemàticament un dels 8 millors primers de grup que accedeixen directament a octaus de final. El partit servirà en esta ocasió per a acabar quan més dalt millor en el ranking i buscar un millor encreuament en eixa ronda.

Anna Gómez les coneix bé

La base valenciana va jugar a Bèlgica la temporada 2016-17 i coneix bé l'entitat. Allí va amitjanar 11.9 punts, 5.5 rebots i 3 assistències per partit en lliga belga, mentres que va millorar inclús eixos números en els 6 partits que va disputar d'Eurocup Women.

Gran victòria en la Fonteta

En el precedent d'esta temporada disputat en la Fonteta, Valencia Basket va aconseguir un folgat triomf. Leticia Romero, amb 13 punts per a 19 de valoració va ser la jugadora més destacada en una victòria que es va forjar entre el segon i el tercer quart, aconseguint les taronja un marge de 28 punts que inclús incrementarien al final (75-44).