Valencia Basket tanca en Namur una primera fase perfecta en Eurocup (45-50)

05/12/2019

Valencia Basket es refà en la segona part en Namur en la J6 de l'EuroCup Women per a tancar la primera fase de la competició invicto i amb ple de victòries. El conjunt taronja, ja classificat matemàticament per a octaus abans d'este partit, s'assegura amb este triomf un millor encreuament en la pròxima ronda, a més d’un merescut període de descans europeu.

Encara que els primers punts van tardar a entrar, ambdós equips es van posar ràpid en el partit. Marcador molt igualat i amb els punts molt repartits per part del Valencia Basket. L'alta intensitat defensiva va quedar reflectit en un concís marcador al final del primer quart en el que les visitants van començar a manar per una mínima diferència (11- 12).

En el segon quart el baló seguia resistint-se a entrar però Meiya va intentar fer-se fort en la pintura per a sumar els punts taronja. No obstant això, Namur va ser a poc a poc trobant el seu joc i aprofitant el tir exterior per a posar una xicoteta renda davant de la sequera de les jugadores de Rubén Burgos de 7 punts. Només 6 punts anotats en este període per Valencia Basket però molt prop del rival en el marcador al descans (23-18).

L'equip es va refer després del pas pel vestuari. Un parcial d'eixida de 9-17 amb l'equip molt més solt en l'ofensiu per a posar-se per davant va ser bona mostra d'això. Amb l'aparició de Meiya i Pina com a referències ofensives, la resta de jugadores es va començar a sumar per a acabar el tercer quart amb una màxima de 7 punts (32-39).

Només calia seguir l'estela de la volta del descans i així ho van fer les de Rubén Burgos. Amb Meiya davall la cistella Valencia Basket va posar el +9. Vanderwal i Imovbioh es van tirar al conjunt belga a les seues esquenes per a tractar de reduir eixa diferència a la cerca de la remuntada. A falta de dos minuts per al final van reduir a 4 punts. Per fortuna, a la pívot maliense no li va tremolar el pols i va aconseguir tancar el triomf per a les taronja.