Pas avant en una bona segona part a Fuenlabrada (70-81)

07/12/2019

València Basket remunta gràcies a una bona segona part en la qual es va refer aconseguint donar-li la volta a un partit que s'havia complicat en la primera. 14 punts i 17 de valoració per a Jordan Loyd el millor dels taronja.

L'entrenador Jaume Ponsarnau va utilitzar d'eixida a Guillem Vives, Jordan Loyd, Aaron Doornekamp, Maurice Ndour i Bojan Dubljevic. Dos triples de Loyd i Vives van vindre després de la cistella inicial de Eyenga. Una antiesportiva de Loyd va suposar una jugada de quatre punts per a l'equip madrileny empatara el partit. García va posar per damunt al quadre local (8-6 min.4) però Dubljevic i un triple de Ndour van posar per damunt a l'equip taronja. Dos ganxos de Dubljevic (amb el segon va arribar a la xifra de 5.000 punts) i una cistella de Loyd des de la mitjana distància van contindre els punts de Marc García, encara que dos encerts de Urtasun van posar per damunt als locals. Loyd va atacar l’anella amb decisió per a convertir el seu seté punt i deixar el marcador en 19-18 al final del primer quart.

Un triple de Joan Sastre va obrir el segon acte i els tirs lliures de Labeyrie mantenien l’encontre igualat malgrat els punts dels interiors del Montakit Fuenlabrada, que es va posar per damunt amb un palmeig de Mockevicius L'equip taronja no aconseguia anotar i els locals van ampliar la seua renda a set amb un triple de Gillet (30-23 min.16) el que va portar a Ponsarnau a parar el partit. Mockevicius es va penjar per a estirar la renda local a nou i encara que l'equip taronja tancava el seu cércol, continuava acumulant minuts sense anotar fins a un encert de San Emeterio des de la mitjana distància. Un triple de Bellas i un altre de Vives van manar el partit al descans amb 35-28.

Loyd en acció individual va ficar la primera de la segona meitat i després d'un parell de bones defenses, l'escorta americà va retallar el desavantatge a tres. I després d'un nou robatori de la defensa taronja, Loyd li va llançar un alley-oop a Labeyrie per a retallar encara més. Després del temps mort de Cuspinera, Vives va anotar la safata per a donar-li la volta al marcador i després va robar per a assistir a Loyd, que només va anotar un des de la personal abans que li xiularen la tercera personal (35-37 min.15). Gillet va tallar el parcial en 0-9 després de cinc minuts sense anotar dels locals i malgrat la cistella de Dubljevic en el pal baix, un triple del belga va posar de nou damunt als locals. Abalde es va penjar després d'una bona circulació, Rowland va ficar des de la mitjana distància i després del rebot ofensiu, San Emeterio va clavar el triple. Vives va assistir a Tobey per al mat i després d'una altra bona defensa, Abalde va trobar a Aaron Doornekamp amb un 2+1 i després d'un tap de Tobey, Abalde va traure una altra cistella amb addicional per a posar per primera vegada la desena d'avantatge (42-52). Eyenga va tallar el parcial en contra, San Emeterio no va perdonar des del tir lliure, Eyenga només va ficar un i el partit es va anar amb 45-54 amb deu minuts per jugar.