Important victòria en La Seu davant un rival directe (51-66)

07/12/2019

Important victòria de Valencia Basket contra Cadí La Seu, un rival directe, a domicili. El conjunt taronja va trencar el partit en l'últim quart per a acabar aconseguint una còmoda victòria. Les de Rubén Burgos, ja amb el bitllet per a la Copa de la Reina, fan un pas més per a poder estar el més amunt possible en la classificació.

Valencia Basket va botar a pista amb una clara protagonista en les seues files: María Pina. La jugadora va eixir al rescat del seu equip en un dia més en el que el joc ofensiu de l'equip de Rubén Burgos li costava començar a carburar. En defensa les taronja van tancar la cistella acabant amb avantatge al final del primer quart (10-13).

Tot i que les pèrdues estaven sent un clar llast per a Valencia Basket, a poc a poc va començar a fluir més l'atac i l'encert exterior va acompanyar. Dos triples seguits de Marina Lizarazu van desembossar a l'equip y Julia es va fer ama de la zona enfront de l'extaronja Tinara Moore. El conjunt taronja va aconseguir els 7 punts de diferència però les catalanes van aconseguir reduir al descans (29-34).

Valencia Basket no va eixir bé del vestuari. Parcial de 7-0 que les posava per davant i només 2 punts anotats en 5 minuts. Fins que va arribar la capitana. Un triple d'Anna Gómez seguit d'un altre de Queralt Casas tornaven a salvar l'ofensiva taronja. Del 7-0 va passar al 0-8 fins a aconseguir una renda d'11 punts. Ni tan sols una excelsa Moore en el costat local va aconseguir baixar-la al final del tercer període (41-50).

Queralt va ser l'encarregada de trencar el partit en l'últim quart. L'escorta, impartint un clínic en ambdós costats de la pista, va posar l'avantatge en 16 punts. A partir d'eixe moment, Valencia Basket només va haver d'aguantar amb l'exhibició de Julia davall la cistella per a acabar obtenint una còmoda victòria.