Reisingerová: “Anem a anar amb tot el que tenim a per Girona”

24/12/2019

Valencia Basket es mesura al líder de la Lliga Femenina Endesa, i com ocorreguera en l'Open Day, tornarà a ser un partit especial per a Julia Reinsingerová. La pívot txeca, MVP de les finals de la competició la passada temporada lluint els colors de Spar CityLift Girona, es torna a mesurar a les seues excompanyes amb l'objectiu de fer un pas més en una temporada de grans sensacions per a Valencia Basket.

 

“El que ho fa més especial és veure les xiques que fa temps que no veig. Tinc moltes ganes, no puc esperar. Però el partit és com qualsevol altre, com qualsevol entrenament. Així cal afrontar-ho, no pot canviar res pel fet de que siga gent que conec o que m'agrada. Per a mi és com un altre partit, però per descomptat estic emocionada per veure-les” reconeixia la jugadora.

 

Reisingerová valorava el que suposaria guanyar al líder. “Per supost, guanyar-los seria algo que viuríem de forma molt especial, estaríem molt emocionades. Ens ajudaria i també a la nostra confiança, però serà un partit complicat. Per descomptat no podem dir ara si guanyarem o perdrem, el que podem fer és anar amb tot el que tenim i veurem el que passa” deia.

 

Finalment, feia una crida a la gent de cara a un cap de setmana replet de bàsquet en la Fonteta. Espere que vingau tots! És Nadal i sé que no es vol eixir de casa, però serà un cap de setmana molt bonic, així que espere que la gent vinga perquè disfrutem junts del bàsquet” concloïa.


TAGS: