Hospitales IMED animarà el partit davant Spar Citylift Girona

26/12/2019

Valencia Basket rep este dissabte a Spar Citylift Girona, primer classificat de la Liga Femenina Endesa, en una J14 (dissabte 28, 19:15h Fonteta, Twitter FEB) que animarà Hospitals IMED per a buscar la victòria davant d'un rival que el conjunt taronja encara no ha pogut guanyar.

 

Concursos amb dos grans regals

Una de les majors mostres de la col·laboració de la marca són els regals que té preparats per a l'afortunat que isca vencedor del joc que es duga a terme en el partit. Dos participants seran triats a través de les xarxes socials del club, que es jugaran durant un dels temps morts un val per 100€ per a ilahy (clínica de cirurgia i medicina estètica). Els altres dos participants seran triats d'entre el públic i tractaran de guanyar un programa de medicina antiaging.

 

Plutja de Pams per a tancar el 2019

Durant el partit se celebrarà una acció solidària que consistix a col·laborar amb la compra d'un peluix Pam per només 3 euros, que s'haurà de llançar a pista en el descans entre el tercer i el quart quart. Els Pams arreplegats seran destinats en favor de la ONG Mamás en Acción i la seua campanya d'entrega de regals a xiquets i xiquetes en situació de risc este Nadal. Qualsevol que vullga aportar també pot fer-ho portant de casa altres peluixos per a aconseguir així una major col·laboració esta temporada.

 

Regals i merchandising

IMED, a més, repartirà centenars de productes de merchandising de la marca. Concretament regalarà pilotes antiestrés per a l'afició taronja present en el partit.


Aplaudidors del Valencia Basket

Per a aconseguir que la Fonteta es convertisca en una caldera a la cerca de la gesta contra les actuals campiones de la Liga Femenina Endesa, el club repartirà un total de 4.000 aplaudidors.


Actuació del Circo Wonderland

Per a donar un toc més nadalenc a la jornada, el Circo Wonderland oferirà en la Fonteta un espectacle de malabars. Un fi d'any taronja que se celebrarà amb tots els luxes.


Activitats en l’anell

Com sempre, Pinturas ISAVAL posarà color a la prèvia del partit en l'anell de la Fonteta amb un lloc dedicat que els més menuts, que també tindran cistelles. També hi haurà una zona reservada perquè Mamás en Acción faça la venda de peluixos per a la Pluja de Pams. Com a colofó, un Rei Mag atendrà als xiquets perquè entreguen la seua carta i arriben a temps els seus regals el 6 de gener.


TAGS: