Sam Van Rossom, tercer jugador amb més partits a Europa com taronja

27/12/2019

El base de Gant (Bèlgica) fa un pas més en la història de la seua trajectòria com taronja al, colar-se com el tercer jugador amb més partits a Europa amb la camiseta del club, igualant els 115 partits de Víctor Luengo, i situant-se només per darrere de Rafa Martínez (207) i Bojan Dubljevic (148 partits).

 

En la seua setena temporada al comandament de la nau taronja, Sam Van Rossom és l'habitació màxima anotadora de la història europea del club amb 931 (més això del divendres) punts, a més de ser el màxim assistent de la història del València Basket a Europa gràcies als seus 431 assistències (més això del divendres). A més, és el segon màxim triplista històric amb 167 (més això del divendres) només per darrere dels 299 de Rafa.

 

Els seus 115 partits europeus es reparteixen en 78 partits Eurocup i 37 partits en la màxima competició europea, l'Eurolliga.

 

En termes absoluts, Sam Van Rossom és el cinqué jugador amb més partits en la història del València Basket amb 306 aparicions, només per darrere d'il·lustres noms com Víctor Luengo, Rafa Martínez, Nacho Rodilla o Bojan Dubljevic.

TAGS: